LAAT VAN JE HOREN 2014


'Laat Van Je Horen' een nieuw succes van Cultureel Comité Neder-Betuwe

OP 29 november 2014 werd er in ‘de Notenbalk’ in Opheusden de hele middag naar hartenlust gemusiceerd door meer dan 90 talenten uit de gemeente Neder-Betuwe. Voor een volle zaal brachten ze allen met groot enthousiasme hun muziek voor het voetlicht.

Nadat het Cultureel Comité Neder-Betuwe vorig jaar de draad van de tweejaarlijkse expositie ‘Laat zien wat je maakt’ had opgepakt, ontstond het idee om in de tussenliggende jaren ‘Laat van je horen’ te organiseren waarbij inwoners uit de gemeente Neder-Betuwe die graag muziek maken een podium krijgen om dat ten gehore te brengen. Ensembles die gevormd waren door viooldocente Janine Cornelis, fluitdocente Gemma Gielen en pianodocente Irene Postma met wat cello-leerlingen van Mirjam Daalmans uit Rhenen vonden misschien wel hun hoogtepunt in de beroemde canon van Pachelbel, gespeeld door een jong 8-koppig ensemble met piano, cello, fluit en viool.

Het succes van de middag bleek uit de enorme belangstelling van het publiek. Op een bepaald moment waren er zelf alleen nog sta plaatsen over. Voor de muzikanten jong en oud moet dit een geweldige ervaring zijn geweest. Onze dank gaat uit naar Muziekzaak Andante uit Veenendaal die kosteloos een orgel ter beschikking stelde, pianostemmer Jaap van Veenendaal uit Kesteren die zorgde dat de piano uit het zaaltje zo goed mogelijk zou klinken en De Notenbalk voor hun gastvrije ontvangst. U kunt onze activiteiten ook ook op twitter volgen via 'cultuurnederbetuwe'.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: