1ste Huisconcert van 2017

Hanneke Rouw (Cello) & Anouk de Jong (piano) verzorgen ons eerste huisconcert van het jaar.

We zijn te gast bij de familie Welling aan de Rijnbandijk 36 te Opheusden voor een prachtig

Huisconcert.

U bent vanaf 19.30 uur welkom. Om 20.00 uur laten celliste Hanneke Rouw en pianiste Anouk de Jong voor ons horen: - Beethoven : 12 variations op ‘See the conqu’ring hero comes’ - Mendelssohn : Cello Sonate 1 in Bes Groot (Opus 45).

Hanneke Rouw is op achtjarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg, Maria Hol en Ran Varon. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijkorkest Constantijn (nu Het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Ondanks haar passie voor de cello is Hanneke microbiologie gaan studeren in Wageningen. Na haar afstuderen in 2011 heeft ze besloten om alsnog voor de cello te kiezen. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Anouk de Jong rondde in juni 2011 haar Masterstudie piano af aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle, waar zij studeerde bij Sepp Grotenhuis, Frank van de Laar en Marien van Nieukerken. Ze is actief op het gebied van kamermuziek en speelt in zowel wisselende als vaste bezettingen. Daarnaast werkt zij op projectbasis als repetitor, met medewerking aan o.a. docenten van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, het Britten Concours en het Delft Chamber Music Festival. Voor piano solo volgde zij masterclasses bij Katariina Liimatianen, Anna Wesolowska, Juris Zvikovs en Ralph van Raat. [if !supportLineBreakNewLine] [endif] De kosten bedragen € 12,50 per persoon en € 7,50 voor onder de achttien. Heeft u belangstelling dan kunt u zich via ccnedbet@gmail.com opgeven bij onze secretaris Inge Smit . Met vriendelijke groet namens Cultureel Comité

SLXLM​​

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: