Ben van Mierlo begeleid door Harro Nusselder zorgden voor een feestelijke afsluiting van de Open Tuinen Route bij Huis ten Halve in Kesteren.

June 18, 2017

We waren te gast in de prachtige tuin van Susanne Wolthaar & Hans van der Molen voor een druk bezocht concert van Ben van Mierlo (gitaar) begeleid door Harro Nusselder op keyboard en gitaar.  Aan het eind van deze mooie zonnige dag vertolkte Ben eigen gecomponeerde Engelstalige songs en vulde dit aan met werk van anderen van onder andere The Beatles, Bob Dylan en Steven Wilson. Het publiek genoot van zijn mooie teksten en gitaarspel. Harro zorgde met zijn pianospel voor een boeiend geheel.  Al met al was dit concert een bijzondere afsluiting in een van de mooie tuinen van de tuinen route.

 

 

 

 

 

 

 

 

SMXLL

 

 

 

Please reload

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
Please reload

 SEARCH BY TAGS: 
Please reload

© 2023 by The Artifact. Proudly created with Wix.com

  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W