UITGESTELD "Delicatessen" een Engels programma met liederen en klavecimbelmuziek.

Op 21 april 2018 wordt de bar ruimte in Dorpshuis Ochten een informele huiskamer setting voor dit prachtig concert met de uitvoerende musici Steven Devine met zijn clavecimbel en Kate Semmens, sopraan.

Ze bieden een Engels programma aan met liederen en klavecimbelmuziek. Ze noemen het "Delicatessen" en het bevat muziek van Purcell, Blow, Croft tot en met de muziek van the Pleasure Gardens of London door Arne, Boyce, Greene en John Stanley. Er zijn veel mooie liederen en charmante klavecimbelmuziek.

Ze vertellen natuurlijk ook over de muziek en schetsen de context bij elk groepje liederen. De gastvrijheid van het Dorpshuis en de kwaliteit van de musici staan garant voor een suksesvolle avond.

meer info volgt binnenkort

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: