LAAT VAN JE HOREN 2018

Op zaterdag 10 november vindt de derde editie plaats van 'Laat van je horen'. Dit tweejaarlijks evenement biedt een podium aan inwoners uit de gemeente Neder-Betuwe om te musiceren. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn er optredens van vele jongens en meisjes, mannen en vrouwen, van heel divers niveau en met heel diverse repertoires. Steeds wordt drie kwartier muziek afgewisseld met een kwartier pauze. Het laatste blok gaat om 16.00 uur van start.

Bijzonder is ook een optreden van enkele uit Eritrea afkomstige inwoners uit onze gemeente.

Deze middag zijn er minimaal 21 optredens door meer dan 50 enthousiaste musici. Wij nodigen u van harte uit om even binnen te komen lopen. U hoeft zich niet vooraf op te geven. Het evenement vindt plaats in de *Notenbalk in Opheusden* aan de Swaenenstate 40. De Notenbalk is toegankelijk vanaf het parkeerterrein tussen de Aldi en AH.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: