top of page

Deelnemers aan Laat Van Je Horen 2018 jullie waren geweldig!


Voorzitter Susanne Wolthaar van het Cultureel Comité Neder-Betuwe opende Laat Van Je Horen 2018.

Het is voor de kinderen van verschillende leeftijden altijd weer heel spannend en een hele uitdaging om voor zo’n groot publiek hun muzikale talenten ten gehore te brengen. Het aantrekkelijke van dit evenement is de verscheidenheid van leeftijd en de variëteit van instrumenten waarmee gemusiceerd wordt.

Het openingsnummer van de middag , ‘Thema en Variaties ’ van Arent Westera, werd opgevoerd door een trio met piano, cello en een tiental fluit spelers in de leeftijd van 8-17 jaar. Ze kregen een enthousiaste reactie van het publiek. De middag vervolgde met een 23 tal optredens verspreid over drie blokken van elk driekwartier.

Trotse ouders, broertjes, zusjes en familie droegen bij aan een fijne sfeer. Er werden natuurlijk volop foto’s en filmpjes genomen wat voor de ‘performers ’een leuke herinnering voor later zal zijn. Het Cultureel Comité Neder-Betuwe vindt het b om met dit tweejaarlijks evenement een podium te kunnen bieden aan het muzikale talent van de toekomst. Met meer dan vijftig deelnemers kunnen we natuurlijk niet iedere bijdrage bij naam noemen maar we moeten wel een uitzondering hierop maken voor Geert Pul die met zijn prachtige cello spel ‘Prayer’ van Ernest Bloch vertolkte. Het enthousiaste publiek zorgde er voor dat hij pas na een toegift het podium kon verlaten. Deze zo succesvolle middag werd afgerond door alle zestien Fluiters met Final Tango van Vincent Oostenbrink.

We danken de muziekdocenten Thirza Schuurman, Gemma Gielen en Irene Postma voor hun bijdrage. Een woord van dank ook aan De Notenbalk voor hun gastvrije ontvangst.

U kunt onze activiteiten volgen op www.cultuurnederbetuwe.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page