Oproep voor deelname aan Laat zien wat je maakt 2019. Aanmelden kan nu.

In september organiseert het cultureel comité Neder-Betuwe evenals in 2015 en 2017 de expositie Laat zien wat je maakt! Het vindt plaats van 19 t/m 21 september in de prachtige Serrezaal van het Dorpshuis van Kesteren. Inwoners van de gemeente Neder-Betuwe worden uitgenodigd zelfgemaakte kunstwerken te tonen. We hebben maar één maar.. en dat is dat u alleen mag meedoen als u amateur bent. Beroepsmatige kunstenaars sluiten we uit. Ook dit jaar kan het publiek op de tentoongestelde werken stemmen: het werk met de meeste stemmen ontvangt de Publieksprijs 2019. Deelname is gratis en uitsluitend voor inwoners van Neder-Betuwe. Heeft u belangstelling dan kunt u zich alvast melden via

Inge Smit per email: ccnedbet@gmail.com.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: