We zijn genoodzaakt alle activiteiten voorlopig op te schorten, als gevolg van het Coronavirus.

16/sept. In de komende week werk ik de site bij om veranderingen in lay-out door een upgrade veroorzaakt te herstellen.

In navolging van onnoemelijk veel andere verenigingen en organisaties, zien ook wij, Cultureel Comité Neder-Betuwe, ons genoodzaakt alle activiteiten voorlopig op te schorten, als gevolg van het Coronavirus. Dit betekent dat de geplande datum van 18 april voor ons volgende huisconcert vervalt. Zo snel als mogelijk is, pakken we de draad weer op. We hebben nog geen idee of het tuinconcert in juni kan doorgaan. We hopen dit van harte, maar daarover is nu nog niets zinnigs te zeggen. Rest ons iedereen goede moed te wensen, houd afstand en blijf zoveel mogelijk gezond. Cultureel Comité Neder-Betuwe,

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: