top of page

Gitarist en zanger Ben van Mierlo een leuk Tuinconcert tijdens de Landelijke Open Tuinenroute Midden


Gitarist en zanger Ben van Mierlo laat ons eigen gecomponeerde Engelstalige liedjes horen en vult dit aan met werk van anderen van onder andere The Beatles, Bob Dylan en Steven Wilson. Dit in een stijl die tegenwoordig omschreven wordt als ‘singer-songwriter’, een mix van rock, folk, americana en jazz.

Dit leuke concert vindt plaats tijdens de Landelijke Open Tuinenroute Midden-Betuwe.

We vragen geen toegangsprijzen en schenken ook niet. Dus stellen we het op prijs wanneer gasten zelf wat eten en drinken willen meenemen. We denken aan hartige of zoete taarten, salades, stokbroodje kaas, wijn, bier of fris. TOEGANG GRATIS zaterdag 10 juni van 17.00-19.00

Huis ten Halve, Nedereindsestraat 39,

4041 XE. Kesteren

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page