top of page

Laat van je horen!!

Het Cultureel Comité Neder-Betuwe, dat afgelopen najaar het twee-jaarlijkse evenement ‘Laat zien wat je maakt’ organiseerde, wil in het najaar de draad weer oppakken met ‘Laat van je horen’, waar inwoners van de gemeente Neder-Betuwe een podium krijgen om op te treden. Deze vierde editie zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 4 november. Zet dit maar vast in je agenda. De locatie is dit jaar de grote zaal van Ons Dorpshuis in Kesteren.


Het is leuk om samen met anderen muziek te maken, bijvoorbeeld met je band of koor, maar alleen optreden kan ook. Je hoeft niet per sé heel goed te zijn. Of je nou een muziekinstrument kunt bespelen, zingt, liedjes schrijft, rapt, een gedicht voordraagt of een verhaal vertelt, iedereen die iets kan laten horen is welkom. Ook beginnelingen zijn welkom. Wel hopen we tevens op gevorderden. Mocht je iemand kennen die dit zou moeten lezen, zorg dan dat je die persoon hierop attendeert! We vragen een bescheiden bijdrage van € 2,50 per aanmelding.


Aanmelden kan bij ccnedbet@gmail.com met als kopje ‘aanmelding Laat van je horen’ onder vermelding van wie je bent en wat je wilt gaan doen en je telefoonnummer. Als je met iemand samenspeelt, graag vermelden met wie. Het is maar één middagje, dus als het vol is, is het vol. Wacht dus niet te lang met je op te geven als je wilt meedoen.


 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page