Zondagmiddag 11 december gaat BlueSundays in IJzendoorn van start met de BLUES.


Een enthousiaste groep muziekliefhebbers gaat in samenwerking met het Cultureel Comité Neder-Betuwe een aantal keren per jaar een concert organiseren in het café of grote zaal van Dorpshuis IJzendoorn. Het Cultureel Comité slaat hiermee een nieuwe weg in door mede naast klassieke concerten ook jazz en blues middagen te organiseren.

Tijdens deze eerste start up middag is het eerst de beurt aan regio muzikanten die naast blues ook covers spelen die schuren langs rock en jazz.

De band van deze middag zijn de BlueSdays, een project waarbij een aantal geroutineer-de muzikanten een enerverende tocht maken door de wereld van de blues.

Van heavy tot ingetogen songs, alles komt deze middag voorbij.

Voor het eerste concert zijn een aantal solisten uitgenodigd zoals mondharmonicaspeler Rene Uhlenbach, zangeres Judith Bolhaar en organist Jan Roeland Zeeman.

Samen met de BlueSdays vertolken zij diverse blues evergreens.

BlueSundays wil generatie breed een aantal maal per jaar concerten organiseren met gastsolisten, muzikanten en bands uit de regio.

Er is op zondagmiddag 11 december vrij toegang. Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom, de optredens starten circa 14.00 uur.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: