top of page

Zondagmiddag 11 december gaat BlueSundays in IJzendoorn van start met de BLUES.
BlueSundays brengt de blues naar Neder Betuwe

Zondagmiddag 11 december gaat BlueSundays in IJzendoorn van start met de BLUES. Een enthousiaste groep muziekliefhebbers gaat in samenwerking met het Cultureel Comité Neder-Betuwe een aantal keren per jaar een concert organiseren in het café of grote zaal van Dorpshuis IJzendoorn. Het Cultureel Comité slaat hiermee een nieuwe weg in door, naast klassieke concerten, ook jazz en blues middagen te organiseren. Deze eerste start up middag is het podium voor regio muzikanten die naast blues, ook covers spelen die schuren langs rock en jazz en country. De band van deze middag zijn de BlueSdays, een project waarbij een aantal geroutineerde muzikanten met diverse gasten een enerverende tocht maken door de wereld van de blues. Van heavy tot ingetogen songs, alles komt deze middag voorbij.

Voor het eerste concert zijn een aantal bijzondere gasten te horen ,zoals mondharmonicaspeler René Uhlenbusch, zangeres Judith Bolhaar en organist Jan Roeland Zeeman die een thuiswedstrijd speelt.

BlueSundays gaat een aantal keren per jaar verrassende concerten organiseren , met gastsolisten, muzikanten en bands uit Neder Betuwe en de regio. Zondagmiddag 11 december is de zaal 13.30 uur open en start de eerste set circa 14.00 uur.

Σχόλια


 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page