top of page

Wethouder Rob Benschop reikte de publieksprijs van LAAT ZIEN WAT JE MAAKT 2017 uit in de Serrezaal v


Prachtige afronding van LAAT ZIEN WAT JE MAAKT 2017 door Wethouder Rob Benschop

van links naar rechts: Ada Bakkenes-Haverkamp, Rijk de Zoete & Vronie Reinking.

Wethouder Rob Benschop reikte de publieksprijs uit in de Serrezaal van Dorpshuis Kesteren waar een grote verscheidenheid aan kunstuitingen werd tentoongesteld. Hij feliciteerde alle deelnemers met hun bijdrage aan het tot stand komen van dit tweejaarlijks evenement en sprak ook zijn waardering uit dat de creatieve inwoners van de gemeente Neder-Betuwe dit podium voor hun werk kregen.

De gedeelde eerste prijs ging naar Vronie Reinking met haar schilderij getiteld “Zee” en Ada Bakkenes-Haverkamp met het schilderij “getiteld “Badderende mus”. Rijk de Zoete kreeg met zijn “houtdraai werk” de tweede prijs . Het is elke keer weer een spannende zaak voor het cultureel comité Neder-Betuwe om van de ingebrachte werken een mooie expositie te maken waarin iedereen tot zijn recht komt. We waren dan ook bijzonder aangenaam verrast met de variëteit van technieken en materialen zoals: acryl en olieverf, aquarel, tekeningen, quilten, textiele vormgeving, merklappen, ijzersculpturen, papier-maché, fotografie op papier, linnen en di-bond, glas in lood en ‘last but not least’ het oude ambacht van houtdraaiwerk. Het is duidelijk dat deze succesvolle tentoonstelling een langere looptijd zou kunnen hebben zodat meer medebewoners en zeker de jeugd meer kansen krijgen om te zien wat er zoal aan creativiteit leeft in onze gemeente.

Het cultureel comité Neder-Betuwe dankt Wethouder Rob Benschop voor zijn bevlogen woorden en alle deelnemers voor hun bijdrage en niet te vergeten de vrijwilligers van Dorpshuis Kesteren voor hun gastvrijheid.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page