top of page

Geweldig optreden van AN-DEAS in Dorpshuis Ochten


Het optreden van de Keltische muziekgroep AN-DEAS in het Dorpshuis Ochten was een overweldigend succes. De bijzonder grote opkomst zorgde voor in het jargon ‘een volle bak’. Ze speelden twee sets van negen nummers met een afwisseling van o.a Schotse reels en Ierse jigs.

AN-DEAS bestaand uit Marieke Lesparre (keltische harp, whistles, zang), Marc de Roos (uilleann pipes, concertina, whistles), Ellis Steenbeek (akoestische basgitaar, zang, bodhran, whistles) en Gerrit-Jan Oonk (akoestische gitaar en zang) brachten prachtige ritmische nummers maar ook

bijvoorbeeld een op muziek gezet gedicht ‘The Boughs’ van de Ier William Butler Yeats (1865-1939). Het enthousiasme van de musici waarmee ze dit prachtig optreden verzorgden kwam heel goed tot uiting in nummers zoals o.a , Teetotaler’s, Crested Hens, Boys of Tandragee. Het cultureel comité neder-Betuwe, dankt het Dorpshuis Ochten en hun vrijwilligers voor hun gastvrijheid en hun bijdrage aan deze zeer geslaagde avond.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page