top of page

Het Huisconcert met Ensemble Tricolore was een daverend succes.

De Heeren van Opheusden klaar voor het concert

Het cultureel comité Neder-Betuwe bedankt de Fam.Bos voor hun gastvrije ontvangst en het faciliteren van ons eerste huisconcert van 2019. Het werd een bijzondere succesvolle avond met prachtige muziek van Haydn, Ravel, Brahms ,Bartok en Fauré.

De professionaliteit, vakmanschap en het enthousiasme van de musici van Tricolore; Iris van der Wardt, fluit, Ietsje Bontekoe, hoorn en Annette Middelbeek, piano zorgden voor veel luistergenot bij de concertgangers. Het was ook bijzonder leuk om een aantal kleine kinderen in het publiek te zien. Een foto voor het plakboek van Emmarley,Linsey en Anna-Rosy Bos met de musici was natuurlijk een groot succes.

De prachtige locatie aan de Rijnbandijk in Opheusden met uitzichten over het buitengebied en de Neder-Rijn waren een niet te versmaden extra bonus. De Neder-Betuwe in bloei, een spectaculair muzikaal optreden op een prachtige lokatie en een enthousiast publiek zorgden voor een fijne start van ons evenementen programma.

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page