top of page

LAAT Zien Wat Je Maakt 2019

Wethouder Van Dijkhuizen opent op donderdagavond 19.30 de 4de editie van de Expositie

Laat Zien Wat Je Maak t2019 in Dorpshuis Kesteren

een kijkje in de expositie van 2017

Laat Zien Wat Je Maakt is een podium voor de creatieve amateurs en hobbyisten met hun beeldend werk. Het is altijd weer spannend om te zien wat de deelnemers aan creatieve uitingen voor de tentoonstelling mee brengen. Daarop volgt een leuke uitdaging om met de ingebrachte werken een mooi geheel te maken. Het cultureel comité Neder-Betuwe zorgt voor de organisatie, voorbereiding, het vervoer van de expositiepanelen en de inrichting van de tentoonstelling. Om ervoor te zorgen dat iedereen de nodige aandacht krijgt, wordt het werk zo gehangen dat het een prachtig geheel wordt. Om de drie werken van ieder van de dertigtal deelnemers te ontdekken moet u dan ook de hele tentoonstelling door. Een spannende en verrassende zoektocht waardoor iedereen aan zijn trekken komt. We hopen dat we in de toekomst ook werken van de vele culturen die in de gemeente Neder-Betuwe vertegenwoordigd zijn een plaats mogen geven. Aan de tentoonstelling is een publieksstem verbonden, dus breng uw stem uit. De tentoonstelling wordt op donderdagavond 19 september om 19.30 uur officieel geopend door wethouder Van Dijkhuizen. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. Op vrijdag 20 september is de expositie geopend van 14.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 21 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en het is natuurlijk ook een leuk uitje om even met de kinderen binnen te lopen. Locatie is de Serrezaal van het Dorpshuis Kesteren aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren

 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page