top of page

Dichters in het Fruitpark

Zaterdagmiddag 25 juni organiseert Yvonne van der Laan van Gedichtenlaantje samen met het Cultureel Comité Neder-Betuwe een dichtersmiddag in het Fruitpark, Bonegraafseweg 59 in Ochten. Het Fruitpark is een terrein van ca. 4,5 hectare waar van alles is te vinden: een kinderboerderij, uitkijktoren, leuke speeltuin, jeu-de-boulesbanen en een heerlijk (overdekt) terras. Ook is er een blotenvoetenpad bij de kikkerpoelen waar je over 30 verschillende ondergronden kunt lopen. Via een route kunt u het hele park doorkruisen, waarbij u allerlei soorten en rassen fruitbomen tegen zult komen.


Op verschillende punten op de route zult u een dichter of singer/songwriter aantreffen. Door het persoonlijk contact dat op deze manier ontstaat kunt u zelf aangeven waar uw belangstelling naar uit gaat.


De toegang tot het Fruitpark is € 5,- per persoon, inclusief een kopje koffie, thee of frisdrank. Vanaf 14:00 uur zullen de dichters aanwezig zijn tot ca. 16:30 uur. Mocht u het plan hebben om te komen, dan horen we dat graag per email van u naar ccnedbet@gmail.com. We hopen op een zeer inspirerende middag.Commenti


 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page