top of page

Nieuwe kansen in 2022Wij zijn erg blij dat we na lange tijd wat van ons kunnen laten horen. In de afgelopen periode van twee jaar is er veel gebeurd: Corona, lockdown na lockdown, maar ook bestuursleden die afscheid hebben genomen van het comité en nieuwe bestuursleden die de open plekken hebben ingevuld. We hebben er zin in om weer aan de slag te gaan. Hopelijk verheugt u zich ook op mooie en verrassende concerten en de expositie van amateurkunstenaars uit de gemeente Neder Betuwe “Laat zien wat je maakt”.


Het Comité denkt momenteel ook na over andere culturele bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld een Cultureel Café, lezingen, bezoek onder begeleiding van een deskundige naar museum, expositie, concert of iets anders dat de moeite waard is. De mogelijkheden zijn talrijk, de plannen ambitieus. Om al die plannen te kunnen verwezenlijken hebben we de inbreng nodig van de inwoners van de gemeente Neder Betuwe en van u in het bijzonder omdat u al eerder een of meerdere bijeenkomsten heeft bijgewoond die door het Cultureel Comité zijn georganiseerd. Later in het jaar hoort u meer hoe we gaan peilen wat er aan culturele interesse leeft in Neder Betuwe en omgeving.


In 2022 willen we bescheiden starten met de activiteiten van het Cultureel Comité.

Mei We mikken op een concert op 14 mei, maar dat is nog niet helemaal zeker.

7 en 8 oktober “Laat zien wat je maakt”, de tweejaarlijkse tentoonstelling van eigen werk van amateurkunstenaars uit de gemeente Neder Betuwe in het dorpshuis Kesteren.

De bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete kunstwerk. Voor de kunstenaar met de meeste stemmen zal er een passende prijs worden uitgereikt.

Wilt u meer informatie over deelname aan deze expositie, stuur dan een

e-mail naar: ccnedbet@gmail.com of

een brief naar: Secretariaat Cultureel Comité Neder Betuwe

Rijnkant 2

4051 EZ Ochten

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk meer informatie.

We kijken naar u uit,

Kees Blokker, Irene Postma, Vronie Reinking en Pieternel Friedrichs

P.S. We zoeken nog leden die geïnteresseerd zijn in cultuur en die het leuk vinden samen met ons interessante, mooie en leuke bijeenkomsten te organiseren. Heeft u interesse of misschien nog vragen hierover, stuur dan een e-mail aan ccnedbet@gmail.com

Comments


 UPCOMING EVENTS: 

 FOLLVolg OW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page